Volg je ons al op social media?

Begeleiding op afstand

Laat ons je helpen met het maken van de juiste keuzes

Het kan voordelig zijn om je eigen marketing te doen als je de kosten laag wilt houden. Maar dit is wel een proces van vallen en opstaan waarbij je soms vastloopt. Met deskundig advies kun je sneller en tot betere oplossingen komen. Wij helpen hier graag mee door het aanbieden van begeleiding op afstand. Hierbij zal een van onze ervaren marketeers eenmalig of terugkerend met je sparren over je marketing uitdagingen en hoe je hier het beste mee om kunt gaan. Je kan kiezen uit 15, 30, 45 of 60 minuten en het kost € 25 per 15 minuten. Je kan het los en per keer afnemen en zit dus niet vast aan abonnementen of andere soorten constructies. Het gesprek kan telefonisch of per videobellen plaatsvinden. Afhankelijk van wat jij zelf fijn vindt.

19 en 20 maart gratis gesprekken van 30 minuten

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Waar wij je mee kunnen helpen

Second opinion

Twijfel je over iets, bijvoorbeeld een idee, strategie of het aangaan van een samenwerking met een derde partij?

Social media

Iedereen kan met social media aan de slag. Het moeilijke is alleen dat het veel succesvoorwaarden kent.

Website

Zit je website goed in elkaar? Is het gebruiksvriendelijk? Heeft het een logische structuur? En is het overtuigend?

Marketing strategie

Als basis van alle marketing is een goede strategie onmisbaar. Maar het is ook abstract en ingewikkeld. Laat ons je hierbij helpen.

Adverteren

Adverteren is bijna nooit overbodig. Gelukkig maken moderne advertentie platformen het mogelijk om deze zelf op te stellen. Laat ons je leren hoe.

Projectmanagment

Marketing kent ook een ingewikkelde logistiek aan geld, tijd en middelen. Ook dit is bepalend voor succes.

Hoe het werkt

Keuze uit 15, 30, 45 en 60 minuten

Je kan kiezen uit 15, 30, 45 of 60 minuten. Begeleiding kost € 25 per 15 minuten. Je kan het los en per keer afnemen en zit dus niet vast aan een abonnement of andere soorten constructies.

Telefonisch of via videobellen

Het gesprek kan telefonisch of per videobellen. Onze voorkeur heeft videobellen, omdat we kunnen meekijken en dingen kunnen delen. Maar jij mag aangeven wat jij zelf fijn vindt.

Flexibele houding

Mocht je afwijkende wensen hebben zoals toch een keer fysiek afspreken, een pakket afnemen of begeleiding in groepsverband dan bespreken wij graag de opties met je.

Inhoud gesprekken

De inhoud van de gesprekken gaan we bepalen aan de hand van je persoonlijke marketing uitdagingen. Jij mag aangeven waar je advies over nodig hebt en wij zullen op basis hiervan een werkwijze bepalen. Om doelgericht te werk te gaan zullen we aan het begin een probleem en een einddoel formuleren. Het einddoel moet dan de oplossing vormen en bij het behalen ervan kunnen we dan van een succes spreken. Afhankelijk van het onderwerp kan dit binnen een enkel gesprek of anders een serie van gesprekken gerealiseerd worden.

Veelvoorkomende onderwerpen zijn:

 • Advies over marketing strategie.
 • Advies over marketingonderzoek.
 • Advies over doelgroep in kaart brengen.
 • Advies over social media.
 • Advies over website verbeteren.
 • Advies over SEO.
 • Advies over adverteren.

De gesprekken kunnen erg uiteenlopen in onderwerp en besproken probleem. Om je toch een idee te geven volgen hier enkele voorbeelden van mogelijke onderwerpen:

 • Welke vormen van marketing kan ik het beste inzetten voor mijn bedrijf?
 • Hoe kan ik mijn werk en uren voor marketing het beste managen?
 • Hoe weet ik of wat ik doe aan marketing resultaat oplevert?
 • Wat kan ik allemaal doen om mijn website professioneler te maken?
 • Hoe behaal ik meer succes op social media?
 • Hoe kan ik mijn website hoger krijgen in Google?
 • Hoe kan ik mijn doelgroep in kaart brengen?
 • Via welke bronnen kan ik meer leren over marketing?
 • Mag ik je mening op wat ik heb gemaakt?

Voor wie zijn onze diensten geschikt?

Onze diensten zijn vooral geschikt voor ondernemers zonder een marketingachtergrond die professioneel met social media aan de slag willen, maar dit niet kunnen uitbesteden aan een bureau. En er hierdoor zelf mee aan de slag willen. In de praktijk zijn dit vaak:

 • ZZP’ers.
 • Kleine ondernemers zonder marketingpersoneel.
 • Toekomstige ondernemers die bezig zijn met het opzetten van een bedrijf.
 • Marketingmedewerkers- en managers met weinig of geen marketingachtergrond en ervaring. Bijvoorbeeld bij startups.

Waarom je ons moet kiezen

Wat ACE marketing onderscheidend maakt

 • Focus op zzp’ers en MKB
  Wij richten ons specifiek op ZZP’ers, kleinere ondernemers met geen of weinig marketingpersoneel en de startende ondernemers.
 • Corporate niveau marketing voor kleine bedrijven
  Onze insteek is het helpen van kleinere bedrijven met kennis die wij zelf halen uit onze werkervaring bij grote bedrijven. Hiermee willen wij deze kennis ook toegankelijk voor de MKB en ZZP’ers. Het werken voor grotere bedrijven, het werken met toonaangevende bureaus, het volgen van trainingen bij gerenommeerde opleiders en het hebben van connecties bij prominente marketingbedrijven zoals Google en Facebook zorgen ervoor dat wij ons werk op een niveau van uitvoering, kritisch denken en up to date kennis van de nieuwste mogelijkheden kunnen bieden wat normaal voor kleinere bedrijven niet toereikend is.

Wat onze producten onderscheidend maakt

 • Wij helpen je om zelfredzaam te worden
  Wij werken vanuit de insteek om jouw bedrijf zelfredzaam te maken bij het vanuit eigen kracht professioneel inzetten van marketing. Bij alles wat wij dan doen zit een leercomponent met de focus op het trainen van mensen om het daarna zelfstandig te kunnen. Wij helpen in het begin en daarna kun je het zelf.
 • Unieke elementen met eigen theorieën en kennis
  In ons werk zitten veel eigen elementen. Vanuit onze werkervaring en eigen inzichten bedenken wij continu eigen theorieën en werkwijzen. Dit zorgt ervoor dat in ons werk veel unieke elementen zitten die je niet snel ergens anders tegen zou komen. Dit maakt het eindresultaat van onze producten vaak onderscheidend op een markt waar anders heel vaak verschillende partijen dezelfde generieke kennis toepassen.
 • Persoonlijke communicatie en service
  Wij vinden communicatie heel erg belangrijk. Je krijgt dan ook je eigen specialist toegewezen. Deze specialist zal er dan ook alles aan doen om goed bereikbaar te zijn, op verschillende manieren bereikbaar te zijn en snel te kunnen reageren. Het samenwerken met deze specialist zal dan ook voelen alsof het je eigen collega is in plaats van met een ingehuurd bedrijf.

Over ACE marketing

Wij zijn een marketing- en trainingsbureau gericht op het verhogen van de bedrijfsresultaten van zzp’ers en kleine ondernemingen. Dit realiseren wij vooral door onze opdrachtgevers te leren hoe ze zelf succesvol marketing kunnen inzetten. Hiervoor bieden wij trainingen, online cursussen en begeleiding op afstand. Hiernaast helpen wij soms ook uitvoerend mee als hier vraag naar is. Bijvoorbeeld als een marketinguitdaging meer ervaring of specialistische kennis vereist.

ACE marketing is opgericht als reactie op een groeiende interesse in marketing onder ondernemers die niet het budget hebben om met bureaus te werken, maar wel steeds meer de toegevoegde waarde van marketing inzien. Met behulp van onze diensten willen wij het vak marketing ook voor deze groep toegankelijker maken. Hiermee helpen wij kleinere ondernemingen met professionaliseren van hun marketing.

Onze marketing adviseur

Passoen is een marketeer met een bewezen trackrecord. Hij heeft voor uiteenlopende soorten bedrijven gewerkt en heeft door deze variatie in type producten/diensten, markten en type werkgevers veel ervaring opgedaan. Naast marketing heeft hij ook veel affiniteit met ondernemen en is hij nu als oprichter van ACE marketing en een eigen webshop zelf een. Dit maakt hem de aangewezen persoon om anderen te begeleiden met hun marketing- en ondernemingsuitdagingen. Lees meer over Passoen op Linkedin.

Anderen over ACE marketing

19 en 20 maart gratis gesprekken van 30 minuten

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Nog niet toe aan een investering?

Maar wil je wel leren over marketing en social media?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

En volg onze social media kanalen.

FAQ

Meest frequent gestelde vragen en antwoorden

Nee dit hoeft niet. We kunnen je zowel met als zonder een bestaand kanaal helpen. Ons advies is altijd op maat. Zo stemmen wij het af op de persoonlijke uitdagingen van je bedrijf. Als je nog geen bestaand kanaal hebt zullen we iets meer nadruk leggen op het leggen van een professionele basis vanuit 0. Als je wel al bestaande kanalen hebt dan gaan we iets meer nadruk leggen op een evaluatie van hoe je dingen doet en wat eventueel anders kan.

Ons advies wordt zo opgesteld dat je weinig voorkennis van marketing nodig hebt om het te kunnen volgen. Dit neemt echter niet weg dat je waarschijnlijk wel minder onduidelijkheden en vragen zult hebben als je al beetje thuis bent in marketing. Waar nodig proberen wij op verschillende manieren extra uitleg te geven. Verder schrijven wij ook ondersteunende blogartikelen. Mocht je toch ook beetje willen inlezen in de materie.

Vraag stellen

Ben je wel geïnteresseerd, maar twijfel je nog ergens over? Neem gerust contact met ons op en dan kunnen wij je persoonlijk advies geven.