Volg je ons al op social media?

Gids voor meer groei op Instagram

11 praktische tips plus theoretische adviezen voor meer groei op Instagram

Meer groei bereiken op Instagram kan soms een uitdaging zijn. Vooral naarmate het kanaal langer bestaat en de concurrentie steeds groter en professioneler wordt. Gelukkig zijn er genoeg handelingen die je kunt uitvoeren om nieuwe mensen aan te spreken. In deze gratis gids noemen wij 11 praktische tips plus hele belangrijke theoretisch onderbouwde adviezen.

Thumbnail tips voor meer volgers op Instagram 3

Waar wij je nog meer mee kunnen helpen

Begeleiding op afstand

Twijfel je over iets, bijvoorbeeld een idee, strategie of het aangaan van een samenwerking met een derde partij?

Lees meer over begeleiding op afstand

Social media scan en plan

Iedereen kan met social media aan de slag. Het moeilijke is alleen dat het veel succesvoorwaarden kent.

Lees meer over social media scan en plan

19 en 20 maart gratis adviesgesprekken van 30 minuten

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Over ons

Wij zijn een marketing- en trainingsbureau gericht op het verhogen van de bedrijfsresultaten van zzp’ers en kleine ondernemingen. Dit realiseren wij vooral door onze opdrachtgevers te leren hoe ze zelf succesvol marketing kunnen inzetten. Hiervoor bieden wij online trainingen, begeleiding op afstand en diverse soorten scans (bijvoorbeeld website scan of social media scan). Hiernaast helpen wij soms ook uitvoerend mee als hier vraag naar is. Bijvoorbeeld als een marketinguitdaging meer ervaring of specialistische kennis vereist.

ACE marketing is opgericht als reactie op een groeiende interesse in marketing onder ondernemers die niet het budget hebben om met bureaus te werken, maar wel steeds meer de toegevoegde waarde van marketing inzien. Met behulp van onze diensten willen wij het vak marketing ook voor deze groep toegankelijker maken. Hiermee helpen wij kleinere ondernemingen met het professionaliseren van hun marketing.

Onze social media scans en social media plannen zijn vooral geschikt voor ondernemers zonder een marketingachtergrond die professioneel met social media aan de slag willen, maar dit niet kunnen uitbesteden aan een bureau. En er hierdoor zelf mee aan de slag willen. In de praktijk zijn dit vaak:

  • ZZP’ers.
  • Kleine ondernemers zonder marketingpersoneel.
  • Toekomstige ondernemers die bezig zijn met het opzetten van een bedrijf.
  • Marketingmedewerkers- en managers met weinig of geen marketingachtergrond en ervaring. Bijvoorbeeld bij startups.

Focus op zzp’ers en MKB
Wij richten ons specifiek op ZZP’ers, kleinere ondernemers met geen of weinig marketingpersoneel en de startende ondernemers.

Corporate niveau marketing voor kleine bedrijven
Onze insteek is het helpen van kleinere bedrijven met kennis die wij zelf halen uit onze werkervaring bij grote bedrijven. Hiermee willen wij deze kennis ook toegankelijk voor de MKB en ZZP’ers. Het werken voor grotere bedrijven, het werken met toonaangevende bureaus, het volgen van trainingen bij gerenommeerde opleiders en het hebben van connecties bij prominente marketingbedrijven zoals Google en Facebook zorgen ervoor dat wij ons werk op een niveau van uitvoering, kritisch denken en up to date kennis van de nieuwste mogelijkheden kunnen bieden wat normaal voor kleinere bedrijven niet toereikend is.

Wij helpen je om zelfredzaam te worden
Wij werken vanuit de insteek om jouw bedrijf zelfredzaam te maken bij het vanuit eigen kracht professioneel inzetten van marketing. Bij alles wat wij dan doen zit een leercomponent met de focus op het trainen van mensen om het daarna zelfstandig te kunnen. Wij helpen in het begin en daarna kun je het zelf.

Unieke elementen met eigen theorieën en kennis
In ons werk zitten veel eigen elementen. Vanuit onze werkervaring en eigen inzichten bedenken wij continu eigen theorieën en werkwijzen. Dit zorgt ervoor dat in ons werk veel unieke elementen zitten die je niet snel ergens anders tegen zou komen. Dit maakt het eindresultaat van onze producten vaak onderscheidend op een markt waar anders heel vaak verschillende partijen dezelfde generieke kennis toepassen.

Persoonlijke communicatie en service
Wij vinden communicatie heel erg belangrijk. Je krijgt dan ook je eigen specialist toegewezen. Deze specialist zal er dan ook alles aan doen om goed bereikbaar te zijn, op verschillende manieren bereikbaar te zijn en snel te kunnen reageren. Het samenwerken met deze specialist zal dan ook voelen alsof het je eigen collega is in plaats van met een ingehuurd bedrijf.

Onze opdrachtgevers

Anderen over ACE marketing

Nog niet toe aan een investering?

Maar wil je wel leren over marketing en social media?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

En volg onze social media kanalen.

Vraag stellen

Ben je wel geïnteresseerd, maar twijfel je nog ergens over? Neem gerust contact met ons op en dan kunnen wij je persoonlijk advies geven.